Battlax-rs11

SPORTINĖS MOTOCIKLŲ PADANGOS
alt text
Vilkite norėdami apsukti padangą

Battlax-rs11

SPORTINĖS MOTOCIKLŲ PADANGOS
Vilkite norėdami apsukti padangą
  • 20 % didesnis sukibimas ir 10 % didesnis kibimo pojūtis
  • Iš lenktynių trasos į kelius be jokių kompromisų
  • 2 sekundėmis greičiau įveikiamas 2 min. ratas
Plačiau Mažiau

Atsisiųsti Battlax-rs11 Padangų dydžių lentelė

Atsisiųsti RS11 padangų dydžių lentelę

Technologies

„MONO SPIRAL“ (MS) JUOSTA

VĖSESNIS VEIKIMAS, DIDESNIS STABILUMAS

Lengvi ir patvarūs kordai, apvynioti aplink padangos perimetrą, užtikrina sklandų sukibimą. Dėl to sumažėja svoris, pagerėja sukibimas su danga, padidėja stabilumas sukimosi metu, padidėja našumas važiuojant dideliu greičiu ir slopinimo efektas.

„V-MS-BELT“ JUOSTA

3LC

3 SLUOKSNIŲ MIŠINIO TECHNOLOGIJA

Pažangi „Bridgestone“ 3 sluoksnių mišinio technologija jūsų priekinei padangai. Dvigubas mišinys yra kietas protektoriaus viduryje, kad būtų užtikrintas stabilumas stabdant, linijinis valdymas ir didelė rida. Ant atraminio paviršiaus padangos mišinys yra minkštas ir kibus, kad sukibimas posūkiuose būtų maksimalus... iki pat pilno posvyrio kampo.

AUKŠTO TEMPIMO IR SKVERBIMOSI KORDAS (HTSPC)

GERESNIS VISAPUSIŠKAS VALDYMAS

Plieninio kordo medžiaga pagaminta iš atskirai izoliuotų vidinių gumos gijų, pasižyminčių dideliu šilumos laidumu, kad pagerėtų šilumos perdavimas ir sumažėtų išsipūtimo rizika. Šios savybės skatina didelio greičio stabilumą, sukibimą, absorbciją ir ilgaamžiškumą.

CAP&BASE

Minkštas išorinis (Cap) mišinys, sukurtas „Bridgestone“ kuriant MotoGP, užtikrina aukšto lygio sukibimą. Tuo tarpu vidinis (Base) mišinys yra kietesnis ir užtikrina optimalų padangos standumą. Tačiau net ir nusidėvėjus protektoriui, kietesnis pagrindo mišinys nesusiduria su keliu, todėl neprarasite sukibimo!

SUŽINOKITE DAUGIAU