Battlax s23 NAUJA

SPORTINĖS MOTOCIKLŲ PADANGA
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax s23 NAUJA

SPORTINĖS MOTOCIKLŲ PADANGA
Drag to rotate this tyre
  • Nuostabus greitis posūkiuose ir bekompromisis sukibimas
  • 4 % trumpesnis rato įveikimo laikas važiuojant ant šlapia danga
  • 3 % trumpesnis stabdymo kelias ant šlapios dangos
  • 8 % didesnė rida
  • Naujoji etaloninė hypersportinė padanga
Skaityti daugiau Skaitykite mažiau

Parsisiųskite Battlax s23 padangos dydžių lentelę

Parsisiųskite S23 padangos dydžių lentelę

Technologijos

3LC

3 SLUOKSNIŲ MIŠINYS

Pažangi Bridgestone 3 sluoksnių mišinio technologija jūsų priekinei padangai. Kietas dvigubas mišinys yra protektoriaus centre, kad užtikrintų stabilumą stipriai stabdant, tolygų valdymą ir didelę ridą. Šonuose mišinys yra minkštas ir lipnus, kad būtų užtikrintas maksimalus sukibimas posūkiuose... iki pat maksimalaus posvyrio kampo.

5LC

5 SLUOKSNIŲ MIŠINYS

Sukurta išskirtinai Brisgestone MotoGP specialistų, ši unikali 5 sluoksnių mišinio technologija, skirta galinėms padangoms, turi 3 skirtingus mišinius. Protektoriaus centre esantis mišinys yra kietas, todėl užtikrina didesnį stabilumą, tolygų valdymą ir didelę ridą. Vidutinio kietumo mišinys šonuose, suteikia didžiausią sukibimą esant vidutiniam posvyriui, kad iš posūkių išvažiuotumėte kaip įmanoma greičiau. O dėl itin kibaus krašto, posūkius užtikrintai galite įveikti pasvirę maksimaliai. Išskirtinė technologija išskirtiniam važiavimui!

MONO SPIRALINIS (MS) DIRŽAS

GERIAU VĖSINAMA, DAUGIAU STABILUMO

Kad būtų užtikrintas puikus sukibimo jausmas, lengvi ir patvarūs kordai yra apvynioti aplink padangos perimetrą. Tai padeda pasiekti aukštų eksploatacinių savybių, nes sumažėja svoris, pagerėja sukibimas, padidėja stabilumas sukimosi metu, padidėja našumas važiuojant dideliu greičiu ir atsiranda amortizavimo efektas.

DIDELIO ĮTEMPIMO YPATINGAI GILAUS ĮLIEJIMO KORDAS (HTSPC)

GERESNIS VISAPUSIŠKAS VALDYMAS

Plieninio kordo konstrukcija pagaminta iš atskirai izoliuotų guminių vidinių gijų, pasižyminčių dideliu šilumos laidumu, kad pagerėtų šilumos perdavimas ir sumažėtų sprogimo rizika. Šios savybės užtikrina didelio greičio stabilumą, sukibimą, amortizaciją ir ilgaamžiškumą.

RC POLIMERAS

PATIKIMESNIS KONTAKTAS KELYJE

RC polimerų technologija optimizuoja silicio dioksido pasiskirstymą gumos mišinyje ir pagerina protektoriaus lankstumą, todėl jis geriau sukimba su kelio paviršiumi tiek karštomis, tiek šaltomis sąlygomis. Sumažinus molekulinę trintį, taip pat sumažėja pasipriešinimas riedėjimui, todėl pagerėja degalų ekonomija.

DAUGIAU SILICIO TURINTI PRIEKINĖ PADANGA

PATIKIMESNIS PRIEKINIŲ PADANGŲ SUKIBIMAS

Padangos našumas šlapiomis sąlygomis pagerėja dėl gerokai didesnio silicio dioksido kiekio, palyginti su įprastinėmis SILICA RICH padangomis.

NANOPRO-TECH™ TECHNOLOGIJA

STIPRESNIS SUKIBIMAS, DIDESNĖ RIDA

Bridgestone NanoPro™ technologija optimizuoja padangų veikimą molekuliniu lygmeniu. Tai padeda sumažinti trintį, šilumą ir protektoriaus deformaciją padangos sukimosi metu, todėl ji geriau sukimba ir lėčiau dėvisi.

IMPULSINIAI GRIOVELIAI

GERESNĖS SAVYBĖS ANT DRĖGNOS DANGOS

Protektoriaus dizainas, kuriame derinami impulsų formos grioveliai su mažais centriniais deflektoriais. Taip išlyginamas vandens srautas ir optimizuojamas srauto greitis. Dėl to pagerėja vandens nutekėjimas, geresnis sukibimas esant drėgnai dangai bei mažesnis slydimo koeficientas.

SUŽINOKITE DAUGIAU